PåloggingOm NiK

Om NiK

Norsk Interesseforening for kortvokste (NiK) er en sammenslutning av mennesker som har en veksthemming og av pårørende til mennesker med veksthemming.

Grunnleggelse

Grunnleggelse

Norsk Interesseforening for Kortvokste (NiK) ble stiftet på Frambu i november 1983. Fra 1999 har Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) ved Sunnaas sykehus HF som kompetansesenter for diagnosegruppen kortvokste.

Formål

Formål

Foreningen har som formål å arbeide for bedre levevilkår for kortvokste både sosialt og økonomisk.

Nasjonale treff

Nasjonale treff

Foreningen pleier å arrangere landsdekkende treff - NiK-treff - minst en gang pr. år. Her kan en treffe andre i lignende situasjon, utveksle erfaringer, få mer fagkunnskap, og ha det kjekt sammen i aktiviteter.

Velkommen til NiK sin hjemmeside!

Dette er hjemmesiden til Norsk Interesseforening for Kortvokste. Her vil du først og fremst finne stoff om foreningen, men også noe informasjon om det å være kortvokst / få et kortvokst barn. Her er også aktuelle nyheter og bilder fra årlige treff og annet som foregår gjennom året, men ...

Internasjonale treff

Internasjonale treff

NiK har også kontakt med tilsvarende internasjonale foreninger. Det gjelder spesielt de skandinaviske, men ekstra spennende er det å legge turen til treff i USA.

UNiK

Høsten 2008 så Kine Sørli et behov for å samle ungdommen i NiK, og dannet dermed ungdomsgruppen UNiK.Denne gruppen er ment for alle ungdommene i NiK mellom 16 og 30 år.

Årsmøtet

Årsmøtet

Årsmøtet gjennomføres i løpet av første halvår, når foreningen er samlet til treff. Årsmøtet er foreningens høyteste organ, og vedtar foreningens vedtekter og velger foreningens styre.

Styret

Styret

Styret består av leder, nestleder, sekretær, kasserer og fire styremedlemmer. Anders Kristoffersen er foreningens leder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter

Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) er NiKs kompetansesenter. De er lokalisert ved Sunnaas sykehus HF på Nesodden. På TRS sine sider kan du lese mer om kortvoksthet.

Vedtekter

Bruk vedlegget til å lese de nyeste vedtektene.   Mvh styret

Bli medlem!

For å kunne delta på treff må en være betalende medlem i foreningen. Medlemskontingenten er kr 250 pr år for hovedmedlemmer, kr 200 pr år for medlemskap (uten NiK-Posten, samme husstand som hovedmedlem), kr 50 pr år for skoleelever/barn under 18 år, og kr 250 for støttemedlemmer. For fami...

Besøkende

Vi har 24 gjester her nå
Protokoller fra årsmøtene PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
fredag 02. september 2016 20:27

Her finner du protokollene fra årsmøtene.

 
Reiseskildringer fra tidligere årstreff PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
lørdag 12. mars 2016 16:58

I vedleggene under finner du reiseskildringer fra tidligere årstreff.

 
Styrearbeid PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
mandag 07. april 2014 04:36

Styret i NiK trenger hvert år nye medlemmer. Hvis du har lyst til å bli en del av styret, og samtidig er ryddig og strukturert, har lyst til å ta i et tak for å sikre en god framtid for NiK, og er eldre enn 18 år, leser du styreinstruksen og vedtektene som er linket til denne teksten. Deretter tar du kontakt med lederen i valgkomiteen, Kine Sørli, på adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Kanskje vi ses i styret til høsten?

Sist oppdatert tirsdag 25. november 2014 15:16
 
Link til NiK-filmen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
onsdag 16. september 2015 04:24

Her finner du "Livet som Kortvokst":

https://vimeo.com/user24858030/review/138839830/d931d067a0

Passord: NiK2015

Sist oppdatert fredag 09. september 2016 08:57
 
Rapport fra gruppeopphold på Beitostølen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
tirsdag 28. januar 2014 10:18

Se vedlegget for mer informasjon om oppholdet.

Mvh Styret

Vedlegg:
Last ned denne filen (Beitostøl..[1].docx)Beitostøl..[1].docx2647 Kb
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 3 av 4