PåloggingOm NiK

Om NiK

Norsk Interesseforening for kortvokste (NiK) er en sammenslutning av mennesker som har en veksthemming og av pårørende til mennesker med veksthemming.

Grunnleggelse

Grunnleggelse

Norsk Interesseforening for Kortvokste (NiK) ble stiftet på Frambu i november 1983. Fra 1999 har Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) ved Sunnaas sykehus HF som kompetansesenter for diagnosegruppen kortvokste.

Formål

Formål

Foreningen har som formål å arbeide for bedre levevilkår for kortvokste både sosialt og økonomisk.

Nasjonale treff

Nasjonale treff

Foreningen pleier å arrangere landsdekkende treff - NiK-treff - minst en gang pr. år. Her kan en treffe andre i lignende situasjon, utveksle erfaringer, få mer fagkunnskap, og ha det kjekt sammen i aktiviteter.

Velkommen til NiK sin hjemmeside!

Dette er hjemmesiden til Norsk Interesseforening for Kortvokste. Her vil du først og fremst finne stoff om foreningen, men også noe informasjon om det å være kortvokst / få et kortvokst barn. Her er også aktuelle nyheter og bilder fra årlige treff og annet som foregår gjennom året, men ...

Internasjonale treff

Internasjonale treff

NiK har også kontakt med tilsvarende internasjonale foreninger. Det gjelder spesielt de skandinaviske, men ekstra spennende er det å legge turen til treff i USA.

UNiK

Høsten 2008 så Kine Sørli et behov for å samle ungdommen i NiK, og dannet dermed ungdomsgruppen UNiK.Denne gruppen er ment for alle ungdommene i NiK mellom 16 og 30 år.

Årsmøtet

Årsmøtet

Årsmøtet gjennomføres i løpet av første halvår, når foreningen er samlet til treff. Årsmøtet er foreningens høyteste organ, og vedtar foreningens vedtekter og velger foreningens styre.

Styret

Styret

Styret består av leder, nestleder, sekretær, kasserer og fire styremedlemmer. Anders Kristoffersen er foreningens leder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter

Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) er NiKs kompetansesenter. De er lokalisert ved Sunnaas sykehus HF på Nesodden. På TRS sine sider kan du lese mer om kortvoksthet.

Vedtekter

Bruk vedlegget til å lese de nyeste vedtektene.   Mvh styret

Bli medlem!

For å kunne delta på treff må en være betalende medlem i foreningen. Medlemskontingenten er kr 250 pr år for hovedmedlemmer, kr 200 pr år for medlemskap (uten NiK-Posten, samme husstand som hovedmedlem), kr 50 pr år for skoleelever/barn under 18 år, og kr 250 for støttemedlemmer. For fami...

Besøkende

Vi har 14 gjester her nå
Styrearbeidet gjennom året PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
søndag 04. september 2016 14:28

For å gi medlemmene et inntrykk av hva styrearbeidet går ut på, har vi nå publisert årshjulet som vi arbeider etter. Vi har også publisert et eksempel på en møteinnkalling med møteagenda, en liste over eventueltsaker, og et program for møtet. De viktigste styreoppgavene er å skaffe penger, rapportere fra bruk av pengene, samt planlegge og gjennomføre årstreff for medlemmene.

Styret vil også minne om at det er mulig for alle medlemmene å delta på et styremøte som observatør.

 

Styret

 
NiK-treff 2018 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Henriette Thorsen   
onsdag 23. mai 2018 11:10

NiK-treff 2018 vil i år bli arrangert 28. juni - 01. juli 2018, på Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Arrangementet er åpent for kortvokste med familie.

Det vil bli et program med både spennende foredrag av både egne medlemmer og fagpersoner, samt ulike aktiviteter. Kanskje du også ønsker å opptre med noe under underholdningen lørdag kveld?

Du kan melde seg på her.

Sist oppdatert torsdag 28. juni 2018 07:53
 
Årsmøtepapirer PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Henriette Thorsen   
torsdag 28. juni 2018 07:51

Her finner dere revisors beretning, resultatregnskap og balanserapport. Dette tilhører årsmøtepapirene. Gleder oss til å se dere på treff

Sist oppdatert torsdag 28. juni 2018 07:52
 
Reiseregningskjema PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Henriette Thorsen   
søndag 01. juli 2018 16:17

Reiseregningskjema for treff. Utfyllt skjema kan også sendes pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Vedlegg:
Last ned denne filen (Reiseregning 2018.docx)Reiseregning 2018.docx15 Kb
 
Veileder til bilsøknader PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
torsdag 09. oktober 2014 16:28

TRS har publisert en veileder til bilsøknader som primært er ment for helsepersonell. Den kan uansett være nyttig for mange!

Veilederen finner du som vedlegg.

Styret

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 1 av 4