PåloggingOm NiK

Om NiK

Norsk Interesseforening for kortvokste (NiK) er en sammenslutning av mennesker som har en veksthemming og av pårørende til mennesker med veksthemming.

Grunnleggelse

Grunnleggelse

Norsk Interesseforening for Kortvokste (NiK) ble stiftet på Frambu i november 1983. Fra 1999 har Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) ved Sunnaas sykehus HF som kompetansesenter for diagnosegruppen kortvokste.

Formål

Formål

Foreningen har som formål å arbeide for bedre levevilkår for kortvokste både sosialt og økonomisk.

Nasjonale treff

Nasjonale treff

Foreningen pleier å arrangere landsdekkende treff - NiK-treff - minst en gang pr. år. Her kan en treffe andre i lignende situasjon, utveksle erfaringer, få mer fagkunnskap, og ha det kjekt sammen i aktiviteter.

Velkommen til NiK sin hjemmeside!

Dette er hjemmesiden til Norsk Interesseforening for Kortvokste. Her vil du først og fremst finne stoff om foreningen, men også noe informasjon om det å være kortvokst / få et kortvokst barn. Her er også aktuelle nyheter og bilder fra årlige treff og annet som foregår gjennom året, men ...

Internasjonale treff

Internasjonale treff

NiK har også kontakt med tilsvarende internasjonale foreninger. Det gjelder spesielt de skandinaviske, men ekstra spennende er det å legge turen til treff i USA.

UNiK

UNiK

UNiK er Ungdomsarbeidet i NiK. Kine Sørli tok sammen med andre unge initiativ til dette høsten 2008.

Årsmøtet

Årsmøtet

Årsmøtet gjennomføres i løpet av første halvår, når foreningen er samlet til treff. Årsmøtet er foreningens høyteste organ, og vedtar foreningens vedtekter og velger foreningens styre.

Styret

Styret

Styret består av leder, nestleder, sekretær, kasserer og fire styremedlemmer. Anders Kristoffersen er foreningens leder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter

Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) er NiKs kompetansesenter. De er lokalisert ved Sunnaas sykehus HF på Nesodden. På TRS sine sider kan du lese mer om kortvoksthet.

Vedtekter

Vedtekter

Vedtektene er vedtatt på årsmøte den 21.04.96, med endringer vedtatt på årsmøte den 23.05.98, 10.07.99, 28.06.03, 04.04.04 og 02.07.06.

NiK-posten

NiK-posten

NiK-posten er foreningens medlemsavis. Åsne Hanto og Henriette Thorsen har tatt på seg arbeidet med å drive avisen. 

Bli medlem!

Bli medlem!

For å kunne delta på treff må en være betalende medlem i foreningen. Medlemskontingenten er kr 200 pr år for hovedmedlemmer, kr 175 pr år for medlemskap (uten NiK-Posten, samme husstand som hovedmedlem), kr 25 pr år for skoleelever/barn under 18 år, og kr 200 for støttemedlemmer. For fa...

Besøkende

Vi har 4 gjester her nå
Glemt brukernavn og passord? PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Bjørn Skaland   
onsdag 22. august 2012 11:56

Dersom du har glemt brukernavn og passord, kan du kontakte Anders (469 19 001 / toffersen(at)hotmail.com), eller Linda (928 66 348 / lindamariestie(at)gmail.com).

Sist oppdatert søndag 16. desember 2012 23:11
 
Styrearbeid PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
mandag 07. april 2014 04:36

Styret i NiK trenger hvert år nye medlemmer. Hvis du har lyst til å bli en del av styret, og samtidig er ryddig og strukturert, har lyst til å ta i et tak for å sikre en god framtid for NiK, og er eldre enn 18 år, leser du styreinstruksen og vedtektene som er linket til denne teksten. Deretter tar du kontakt med lederen i valgkomiteen, Kent-Inge Nersund, på adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Kanskje vi ses i styret til høsten?

Sist oppdatert lørdag 19. april 2014 13:43
 
Rapport fra gruppeopphold på Beitostølen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
tirsdag 28. januar 2014 10:18

Se vedlegget for mer informasjon om oppholdet.

Mvh Styret

Vedlegg:
Last ned denne filen (Beitostøl..[1].docx)Beitostøl..[1].docx2647 Kb
 
Velkommen til NiK sin hjemmeside! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
onsdag 04. juli 2012 16:04

Dette er hjemmesiden til Norsk Interesseforening for Kortvokste. Her vil du først og fremst finne stoff om foreningen, men også noe informasjon om det å være kortvokst / få et kortvokst barn. Her er også aktuelle nyheter og bilder fra årlige treff og annet som foregår gjennom året, men dette stoffet er kun tilgjengelig for registrerte brukere (betalende medlemmer).

Informasjon om medlemsskap i NiK finner du her

Sist oppdatert søndag 16. desember 2012 22:10
 
Bilder fra sommertreffet PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
onsdag 18. september 2013 06:36

Tok du bilder på sommertreffet? Send dem gjerne til styret, så legger vi dem ut på nettsiden. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2